Elenhaar asztali szerepjátékkal kapcsolatos fórum
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 08 - Menedék Project

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 08 - Menedék Project   Hétf. 30 Okt. 2017 - 7:48

Beszélek, akkor Samuel-lel. Megmutatom neki ezt a "hirdetést". Hallott-e róla valamit? Vagy merre lehetnek ezek a helyek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 08 - Menedék Project   Hétf. 30 Okt. 2017 - 6:56

Igen, én is így emlékszem Smile, hogyan tovább?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 08 - Menedék Project   Hétf. 30 Okt. 2017 - 3:57

A Menedék Project

Portyázásuk során az egyik csapat hoz egy érdekes dobozt hoz magával és átadja Marcusnak (mivel nem tudják kinyitni) és találnak benne egy szolgálati fegyvert, besárgult papírokat és egy érdekes tárgyat. Egy kemény plasztic szórólap kártyát, egy ún. Menedék Projectről. A hely ahol találták valószínűleg valamiféle irodaház lehetett a Felső Negyedben. Egy nyomda és több 10ezer ilyen szórolap volt itt. Vélhetőleg ezeket a lapkákat nem sikerült eljuttatni az érintett rétegnek. Lehet, hogy még több információ is megtalálható itt.

Ez egy propagandának tűnik, amelyet C-2 kaptárvárosának felső rétegének céloztak.
"Foglalják le helyüket egy ilyen Menedékben. A kaptárvárosok között felfokozott a politikai helyzet? A Kormányzó átvette a Birodalmi Gárda fölött az irányítást? Fél, hogy kitör a háború? Nos, bizony nem téved. Azonban ne keseredjen el, cégünk a Makulátlanok - mint derék városunk legelőkelőbbjei - számára egy biztonságos, helyet hozott létre, ahol átvészelhetik a háború borzalmait... A részletekről tájékozódhat cégünknél Vault Project."Mit teszel, -mint az Omega osztag vezetője-?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: 08 - Menedék Project   Hétf. 30 Okt. 2017 - 3:57

Akkor szeretném összefoglalni az eseményeket, mielőtt belekezdenénk a következő kalandba.

Tehát a nagyszabású terv végül sikerrel járt. A Raynald nomád család segítségével beépültetek a Benzin Katonáinak főhadiszállására, a Mega Oil székházba. Majd ott Alex Raynald legidősebb fia megkísérelte idő előtt átvenni apjától a Család irányítását, méghozzá úgy, hogy bemártja apját, hogy az szövetkezett Sárgavárral és az "Fekete Arany Lovagjainak babérjaira tör". Az eredmény, hogy a "tékozló" fiú meghal és kiírtják a Benzin Katonáit a Székházból. Eközben (a terv szerint) kirobbantanak egy rabszolgafelkelést. Emilius Thale, a Fekete Mezők titokzatos vezetője (akiről végül kiderül, hogy valószínűleg egy dark mechanikum pap) úgy sikerül megmenekülnie, hogy 5 servitora tartja fel az Omega Osztagot, amíg ő elmenekül. A tetőn találkoznak Bron Syllel és a menekülő sötét mechanikussal. Az utolsó pillanatban Bron Sylt visszahívja Emilius, majd a siklóján elmenekülnek. Zárszóként azonban Lucius még küld egy kellemetlen ajándékot a 7.62-es vadászpuskájából a lebegő siklón áldogáló Bron Sylnek, akit a lövedék fejen talál és láthatóan padlót fog tőle.

Benzin Katonái tehát elbuktak. A rabszolgák felszabadulnak és kénytelen kelletlen hűségesküt fogadnak Samuel-nek, de valójában Tanyát sokkal többre tartják bárkinél (ő állt végül a rabszolga lázadás élére). Samuel úgy határoz, hogy Tanya irányítása alá helyezi a Mega Oil Székházat és a Fekete Mezők irányítását. Tanyatól természetesen feltétlen engedelmességre számít.

A maradék 3 olajkút és Bázis: Samuel felderítőket küld, akik jelentik, hogy a bázisokat kiürítették és a nyomok alapján C-2 felé vették az irányt. Továbbá mind a három kutat felgyújtották. Így már csak a Mega Oil Székházban lévő olajkút működik. A rabszolgákat az egyik helyőrségen kizavarták a pusztára ahol ugye kiértek a biztonsági zónából és a nyakörvük felrobbant. Véres, szétrobban testek. De a maradék 2 helyen a rabszolgákat (viszonylagos) épségben találták.

Továbbá Marcus megemlíti, hogy valószínűleg Prométheumot is bányásztak annak idején, de valószínűleg a bányászásához a Katonák nem értettek. Lehet hogy Emilius sem, vagy csak nem akarta még felfedni ezt a kártyáját? A lényeg, hogy Marcus diszkrétan közlni Karllal ezt az infót, aki úgy tartja jónak, hogy megtartja magának a titkot (egyenlőre legalábbis).

Marcus továbbá megemlíti Karlnak, hogy Thomas vélhetően űrgárdista (valószínűleg renegát) és, hogy Lucius sem az akinek első ránézésre mondaná az ember (egy valamiféle ismeretlen fémmel helyettesítették a csontozatát, ami elég különösen viselkedik, de erről Luciusnak nincs tudomása vagy legalábbis mélyen hallgat)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 08 - Menedék Project   

Vissza az elejére Go down
 
08 - Menedék Project
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Elenhaar rpg :: Online Szerepjáték :: Warhammar 40k - Apocalypse-
Ugrás: