Elenhaar asztali szerepjátékkal kapcsolatos fórum
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 07 - Válaszút

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 19 Szept. 2018 - 19:07

Oké, akkor íme a lista:
1) Neuralware processzor egy lvl 2-es AI-val: 5000
2) Általános smart device plugin-t +2-vel a tevékenységre: 2000
3) ONI display:1500

Ez összesen 8500, így még maradna kb. 2000-em, ha az 500 készpénzt is számolom.

A 3 xp a kalandból Alvilág ismeretre menne.

A 25 fejlesztési pont elköltése:
1) Basic Tech 3->4 (4)
2) Stílusérzék 2-re (4)
3) Zárnyitás 2-re (4)
4) Kommunikáció 5->6 (12)
5) Weapon Tech 1-re (1)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 19 Szept. 2018 - 4:37

Rendben. Voltaképpen akkor ez lenne a mostani kalandnak a vége. A fél éves kiképzés és a fél év "próbaidő".

Ez alatt tanulhatók az alábbi képzettségek, Összesen 25 pontot oszthattok el ebben az évben, ja meg jár a 3xp még a kalandért (nem rakható csak Alvilágismeretre, Emberismeretre, Vezetésre, ilyesmi):
A corporation által oktatott képzettség lista és szintek

Az első év után választható cyberware-ek listája. Ajánlom a neuralprocessort és a Neuralware processort meg a plugineket és a LED cyberoptikát. Ez erősen ajánlott a cégnél, persze csak rajtad múlik...

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13_Za6uQJgF0HuU_u5HyCsslZGTj8BkyTvdpJY2QCIGE/edit#gid=0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Hétf. 17 Szept. 2018 - 7:35

Na, királyul leírtad Smile. Az emberségvesztést felírtam, ja sztem is jól jártam Smile. Pénzből még semmit, mert nem tudom, hogy meddig megyünk el, majd a végén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Vas. 16 Szept. 2018 - 22:38

OFF: Ok. Akkor először is dobtam neked egy emberség dobást (3,4, 10) szóval egy siker. Ez azt jelenti, hogy sikerül úgy ahogy elrendezned magadban a dolgot (erkölcsileg), de azért még így is vonjál le nekem 1 pontot az emberségedből (ami azt jelenti, hogy 0.1-et ugye). Viszont a Mr. Gorbacsovos akció eléggé hidegvérű volt. Nem volt ugyan mészárlás, de úgy gondolom, hogy kellő brutalitással jár egy embert a végső halálba küldeni. Ugyanakkor, nem csak a nagyfőnök haláláért jár a vesztés, hanem az egész fegyverkereskedelem fiaskó is belejátszott. (3 további pontot vonjál le érte azaz 0.3-at. Itt is dobtam, ugyan sikerek nélkül végződött). Ezzel az egésszel még nem is jártál rosszul. Többet is veszthettél volna (itt a max. kb 8-9 lett volna). A tesód is veszített 5 pontot egyébként.

IN: Rendben van. Akkor végre véget ért ez az év is. Leszereltetek a rendőrségtől. Felvételiztetek az Antiquitashoz (ezt úgy határozom meg, hogy mivel ez egy átfogóbb egy hétig tartó test sorozat, amin felmérik a testi és lelki képességeiteket, meghatározok egy alap értéket. Ezek lennének a hozott pontjaitok, amiket ugye a rendőrségnél szereztetek képzettségek, tapasztalat, hírnév, helyismeret ilyesmi. Neked az alap értéked 25 (a 35-ból, nem is rossz). Következő a képességek, tulajdonság, veleszületett tehetség, ez neked 30 (a 35-ből tehetséges vagy Smile ). Az összeg 55 és erre rájön még a 3 legnagyobb érték 5 dobásból (9,2,4,4,2, szóval 9+4+4=17). Tehát a végeredményed 25+30+17=72. A felvételi határ 65-től van. Elég kemény felvételi (mint a felvételin megtudtad, hogy évente 2 ilyen felvételi hét van és több mint 100 felvételiző van -persze ezeket már előre megrostálják, tehát a tényleges jelentkezők kb. 5%-a juthat el egyáltalán a tesztre-). A tesódé 22 (hozott, kisebb kommunikációja és ő kevésbé híres), 31 (tehetség, egy lehelletnyivel több a fizikum meg reflex miatt) és a dobása (2,1,5,7,10 szal 5,7,10) 22. 22+31+22=75. (Ebből a 120 emberből összesen 4-et vettek fel. A másik kettőnek 68 és 69-es lett a pontszáma). Tehát ti lettetek a legjobbak. (ha újra akarod dobni az 5 dobást és meg akarod előzni a tesódat akkor használhatsz rá szerencse pontot).

Elég kemény volt azért a cucc. Fizikailag egyébként nem ti voltatok a legkiválóbbak. Sokan mások pl. jobb eredményeket értek el. Lövészeten is. (számos ex katona is volt a jelentkező között) Azonban nem csak a fizikai dolgokat vizsgálták. Sok sok szituációs pszichológiai teszt volt. Beraktak titeket egy olyan helyzetbe, amit pl. nem igazán erőszakkal vagy fizikummal kellett megoldanatok. Ezek általában ilyen AI szimulációs programok voltak a Virtuális térben.

Amint végeztetek a felvételi héttel. Aláíratnak veletek mindenféle szerződést. Először is egy 20 éves contractot. Ebben tulajdonképpen nektek is járhat "végkielégítés" ha kirugnak, de ugye ezt sok esetben megtagadhatják, ha ugye bármely okból felbomlik a szerződés. Na már most általában azért szoktak kirugni mert ilyen dolgokat csináltok. (ebből egy igen nagy lista áll rendelkezésre). Innentől kezdve pedig ugye nem jár semmi. Sok esetben rátok verhetik bizonyos felszerelések árát, vagy akár kiképzések árát is (ha megpróbáltok idő előtt lelépni). Sok ugye a juttatás, de annál nagyobb a bukás esetén a rizikó is, hogy elveszítetek mindent.

Itt van ugye egy fél éves kiképzés. Ez alatt nem jár semmi féle juttatás. Ők szállásolnak el. 24/7 zajlik a kiképzés. Ez után pedig van egy fél éves beszokási időszak (itt nagy részt valaki mellett végzitek a munkát, vagy alapvetőbb feladatokat stb...). Itt kaptok 1000 Creditet havonta. Ha ez megvan akkor kitüntetnek titeket ügynökké. Ezzel számos lehetőség előtt megnyílik az út. És ugye megkapjátok, majd a 1500 credites alap fizut. Ez ugye rankonként növekszik 1000-el. Emellett a küldetésekért külön jár/hat lóvé, rank pont, felszerelés...

És akkor következzen a beígért fél éves kiképzés:Ezt még jobban ki szeretném dolgozni, hogy mit, hogyan, mennyit. Szóval majd visszatérek rá. Azután folytathatjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szomb. 15 Szept. 2018 - 10:17

Hát én is elkerültem volna, hogy kilyugassák a kocsinkat megint Very Happy. Rendben részletes jelentést teszünk, hogy éppen békésen őriztük a rendet, amikor a AAA banda maradéka rajtunk ütött, és megpróbált szitát csinálni belőlünk is, nem csak a kocsinkból. Leírom, hogy felismertem a testvéremet az egyik támadóban. Sajnos tele volt cyberware-rel így nem volt más választásom, mint szemen lőni. Szerénykedem kicsit, de azért nem annyira. Sajnos a hullát elvitték a Children of Anarchy banda tagjai.

Apámat messzire elkerülöm, de a többi testvért, akik szeretnek, azokkal beszélek. Elmondom, hogy magának kereste a bajt, 2x próbált széjjel lőni, és nagylelkűen elsiklom afelett, hogy mi meg a bandáját verettük szét Smile.

A barátnőmnek végül elmondom, hogy nem is hiszem el, hogy vége van..., és van bennem egy félsz, hogy valójában nincs, és még visszajön kísérteni. A mai technika már olyan sok mindenre képes, és egyébként is lehet, hogy nem logikus, de így érzem.

Egyébként azt mondogatom magamnak, hogy ő is csak egy volt a mocsokok közül, megérdemelte, amit kapott. Felmerülnek azért az együtt töltött gyerekkor emlékei de igyekszem elhessegetni őket.
"Ki akart lyukasztani a mocsok, megérdemelte"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Pént. 14 Szept. 2018 - 6:45

Hát azért ezt ilyen egyszerűen nem ússzátok meg. Természetesen részletes jelentést kell tennetek és azt is meg kell magyaráznotok, hogy miért lőtték trapára megint a rendőrkocsitokat...

Egyébként neked meg van egy 5-ös sebed ami ugye súlyosnak minősül. Illene kihívni a mentőket, vagy benézni a kórházba, mert eszméletlenül fáj és érzed, hogy jó pár bordád eltörhetett és ha az egyik úgy dönt, hogy átszúrja a mellhártyádat akkor egy szép kis PTX-ed is lehet, aminek gyakran az a vége, hogy belefullad az illető a "levegőbe". Szóval veszélyes.

Szóval akkor gondolom mentő és kórház. Ott elvégzik a vizsgálatokat és úgy döntenek, hogy be kell feküdjél 1-2 napra, amíg stabilizálják a mellkasodat. A modern egészségügy csodákra képes, de ha egy a Biztonsági Zónában járőröző rendőr vagy akkor bizony gyakran megesik, hogy az ambulancián vergődsz 24-36 óráig még súlyos PTX gyanuval is. Na mindegy. Elég kellemetlen az egész. No de majd, ha menő cégesek lesztek akkor lesz fasza biztosítás. Soron kívüli ellátás egy Newtech Medical Klinikán és nem ez a "közkórház" több napos sürgősségi várakozási idővel.

Helyre is hoznak téged. Közben azért sokat gondolkodsz szerintem a történteken. Végre sikerült elintézned az egyik számodra leggyűlöltebb embert és legnagyobb nemesisedet. Hogy érez a karaktered? Mire gondol? Szeretnél-e még valamit csinálni? Beszélni az apátokkal vagy ilyesmi? Mit és mennyit mondasz el a barátnődnek? Szeretnék egy kis karakter beleélést... Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Pént. 14 Szept. 2018 - 6:28

Jelentem, hogy volt egy kis rendbontás, de elrendeztük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Pént. 14 Szept. 2018 - 6:17

Rendben. Akkor annyi történik, hogy miközben felrakodják Kelemen féltestvéredet (legalábbis ami megmaradt belőle), a háromkerekű motorra, a télapó szakállas öreg motoros csak néz titeket. Kissé érdektelen arckifejezése van, inkább mint ha fürkészne. Majd, amint végeztek dolgukkal felülnek a motorjaikra és szép lassan (valószínűleg rangsor alapján) távoznak (elől a magasabb rangúak stb...). Nektek meg közben érkezik egy hívás a comlinken keresztül amin jelentést kér a központ, hogy tudtok-e valamit, hogy mi történik a környéketeken?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Csüt. 13 Szept. 2018 - 21:16

Nem ítélem bölcsnek most bármit is mondani... Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Csüt. 13 Szept. 2018 - 20:43

OFF: még gondolkodom rajta, hogy szerncsét, hogy kéne költögetni, de szerintem egy feladatra elkölthetsz, amennyit csak akarsz, viszont nem jön vissza csak elég lassan - már ha nem csinálsz semmi figyelemre méltót -, olyan dolgokért viszont, amikor proaktív játékot vetítenek elő (pl. előreviszik a cselekményt, kezdeményezés, ez főképp váratlan dolgokban való részvétel vagy azok FELVETÉSE, gyakran nagyobb áldozat bevállalása. Pl. ha azt mondom, hogy most valami balszerencsés történik veled és te elfogadod és belemész a "játékba", úgymond felhasználod ezt a balszerencsés eseményt a történet folytatására. Akkor jár szerencse pont). Ezáltal értékesebbé is válik a szerencse a játékban másrészt nem csépelődik el, hogy akkor annyiszor használod , amíg össze nem jön valami. Egy szerencse pont sok mindenre elkölthető. Először is ugye újra egy balsikert tudsz vele semlegesíteni. Másodszor pedig egy dobást (ha nem balsiker-azt előtte semlegesíteni kell) annyiszor dobhatsz újra, amennyi szerencsepontot költöttél rá és te választod ki, hogy melyik eredményt akardo. Emellett minden SZP (szerencse pont) után kapsz +3-at a feladatra. Pl. ha úgy döntesz, hogy egy 2-es dobást újra dobsz és dobsz egy 4-est, akkor az 4+3=7-lesz, de ha úgy döntesz, hogy ez nem elég akkor elkölthetsz még egyet. Ekkor újra dobhatod és pl. dobsz egy 3-ast (elég balszerencsés) viszont kapsz +3-at szóval már 4 (a legmagasabb dobott érték) +3 (az első SZP-ből) és+3 (a 2. SzP-ből) = 10. Remélem érthető... Smile

IN: Szóval akkor van még 3 szerencse pontod. Dobok neked én. HIDV: 7*2+d10* (első dobás 1-es lett, utána ügye kell dobni még egyet és ha az 10 akkor balsiker, de 3 lett a következő, gondolom akkor erre költesz) (második dobás 9-es lett). A célszám ugye 20. Neked 7*2+9+3=26. Az megvan.

Annyi történik, hogy Feszített idegekkel várod a megfelelő pillanatot, Eközben egy több mint két mázsás teleimplantozott, vadállat csörtet feléd... Feszült pillanat, de célzol és a megfelelő pillanatban tudsz egyet lőni.

Ugye -8-es módosító a szemre, de mivel 1 méterre van. Ezért ez point blank távolság, ami 10-es célszám. Pisztoly+REF=8+7=15. Dobás (Cool. Az 23-8. Az 15.

A jobb szemét célzod meg a disznónak és lősz az utolsó pillanatban. A sebzés 2d6+3= 3+4+3=10. Az ugye fejre x2. 20, mert ugye a szemén nincs páncél Smile. Szóval 20(ha a szívósság módosítója 5 ami magas akkor is 15). Halálos 0 minimum. . A golyó becsapódik a jobb szemébe, de ügye ő már lendületben volt és bizony neked már nincs időd arrébb ugrani és elsodor a nagy test. Sebződsz is 8at de a Soakod 3-as és az ugye 5. Egy két törött bordával megúsztad, de azért fáj rendesen.

Amikor magadhoz térsz. Eltelhet pár másodperc. A gyűlölt féltestvéred több mázsás testét nagy nehezen arrébb lököd, majd előkászálódsz. Ekkor látod, hogy az utca eddigre (nem meglepő módon) kiürült. Viszont a két végén kisebb tömeget veszel észre. Mikor jobban megnézed (ekkor érkezik Andríj és felsegít) ez egy motoros banda. Lehetnek vagy 4 tucatnyian. Látsz rajtuk egy hatalmas A-betűt (anarchia jelet) és már tudod, hogy kik ezek. Ők a Children of Anarchy. Egy a AAA-vel szövetséges nomád motoros banda. Kezükben sörétes, pisztolyok és egyéb lőfegyver. Az egyik. Egy idősebb nagy télapó szakállas fickó, bőrcsekiben és nadrágban előre robog hozzátok (2-3 fős kíséretével együtt). Szó nélkül megfogja a tesód és felpakolja az egyik társának (egy három kerekű nagyobb motor (már kisebb autónak is elmenne) csomagterére). Kelemen egyébként -ahogy arra számítani is lehet- elég halottnak tűnik...

Ha valamit közbe szeretnél szólni vagy tenni, akkor most írd le kérlek.

(megjegyzés: levontam a SzP-t már csak 2 van)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Csüt. 13 Szept. 2018 - 6:50

Próbáljuk meg hidegvér verziót, ha nem sikerül szerencsét is költök rá, és akkor szemlövés
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Csüt. 13 Szept. 2018 - 6:32

Akkor hát rendben. Mindjárt meglátjuk, hogy mi is történik:Andríj elindul a járda vonalában a parkoló autók mellett lopózva, te meg vársz még egy pillanatot, hogy közelebb juthasson és legyen esélye időben megkaparintani a pisztolyát. Amikor úgy ítéled, hogy elég közel jutott Andríj akkor te is kivágódsz a kocsiból (egyébként egy jó 20 méterre lehet) és elkezdesz tüzelni. A távolság közepes így nem igazán célzol, de így is az első lövésed (9-es dobás, talált és 01-et a találat helye. Koponya) a homlokán találja és most már szinte biztos hogy valamilyen implantja van, mivel átmegy valószínűleg a testpáncélján azonban nem okoz súlyos sérülést "csak" egy könnyű sebet, de azért ez is duplázódik 1x2=2 sp. A fejét kissé hátraveti és megtántorodik. Ekkor érzi úgy Andríj, hogy eljött a pillanat. Kiugrik az autók mögül és szélsebesen (szinte repül) a pisztoly felé. Azonban Kelemen ekkor már eszmél és Andríj szerencsétlenségére ő nyeri a KÉ-t. Viszont te még eresztettél bele egy golyót amely lábszáron találja, de kisebb karcolásnál nem okoz nagyobb gondot.

Kelemen ugyan kissé megszédült és próbál a fegyverért nyúlni, de ügyetlenségében (a cybernetikus kezéhez van közelebb a fegyver tehát azzal nyúl érte, de hát a satnya minőségű acél végtag kicsit ügyetlen és annyit ér el, hogy) arrébb löki véletlenüla  nehézpiztolyt a füstölgő autó alá. Andríj már nem tud lefékezni nagy lendületében és Kelemen viszont egy rúgással várja. A rúgás kissé lecsúszik (viszont valami féle beépített acél hidraulikus váza van, ami megnöveli jócskán az erejét), de így is súlyos zúzódást szenved Andríj oldala, aki a mozdulattól slégan odébb vágódik.

Te ekkor újra támadásra emeled a fegyvered és lősz. (3-as és 8-as dobás) találni talál, (két láblövés, mind a kettő a jobboldalra). Kelemen kissé megbotlik és arra jó volt a támadásod, hogy elveszítse a kezdeményezőt és Andríj sikeresen az egyik kocsi mögé tudja vonszolni magát. Sajnos a nehéz pisztoly most már végleg elérhetetlen távolságban van. Jobb híján mást nem tudtok csinálni lősz. (első dobás 10+3, második 3) Talált ugyan mind a kettő (mind a két golyó a mellkasán kapja el, az első golyó egy kisebb sérülést okoz -egy nyögéssel jelezve- a másik viszont szinte teljesen lepattan). Ekkor megindul feléd Kelemen (cybernetikus teljes valójában és a következő körben oda is ér, ha nem történik semmi).

Két dolgot csinálhatsz. Elkezdesz futni az ellenkező irányba és szlalomoztok majd a kocsik meg a járókelők között között, vagy dobsz nekem egy HIDV*2+d10 vs 20as célszám és akkor célozhatsz a szemére (-8-as módosító de csak 10-es célszám mert közvetlen közel van) amikor elég közel ér (szó szerint 1, másfél méterre). Ha nem jön össze a HIDV dobás akkor vagy korábban vagy későbben fogsz lőni és nagy valószínűséggel nem találod el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 12 Szept. 2018 - 22:21

Igen, nem csak 1 lövésem lesz, hanem folyamatosan lövöm. Lehet, hogy 1 nem üt akkorát, mint egy vadászpuska, de többet azért csak megérez...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 12 Szept. 2018 - 22:03

A 9 mm-esnek nem olyan nagy az ütése, főleg Kelemen azért elég nagy darab fickó. Mondjuk egy egy 12mm-es vagy vadászpuska már nagyobbat ütne. De hát az alap Zóna rendfenntartó erők elég gyengén felszereltek, ez köztudott.

Szóval még így is mehet a dolog?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 12 Szept. 2018 - 21:30

A páncéltörő lőszer jó ötlet. Én is olyat töltök be.

Nem baj, hogy csak 1m-re tette le a fegyvert, ha én megsorozom akkor hátra kell lökődnie, elég nagy az impakt, de majd meglátjuk.
Andríj pediv mehet a fegyverért, amíg én lövöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 12 Szept. 2018 - 20:02

Először is azt látod, hogy Andríj mutogat a tartalék péncéltörő 9mm-es tárára, hogy ő bizony azt tölti be, és arra céloz neked is azt kéne. Szóval? Ugye a páncéltörő lövedékben az a jó, hogy ellene a vértek sfé-je ugye feleződik, de maga a sebzés is feleződik. Ez akkor jó, ha nyilvánvalóan páncélozott ellenfél ellen megyünk...

Másodjára pedig a monológodra, Kelemen csak annyit mond, hogy:
"Rendben van te kis pondró. Megeszlek reggelire!"

A fegyverét viszont csak maga mellé teszi le a földre (1méterre kb)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Szer. 12 Szept. 2018 - 6:50

Akkor megkérdezem Andríjt, hogy hogy van. Remélhetőleg nincs komoly baja.

Utána igyekszem rávenni Kelement, hogy tényleg puszta kézzel álljunk ki, ezért ezt kiáltom neki a kocsiból:
"Nem vagy annyira férfi, te féreg, hogy ki merj állni egy pusztakezes harca ellenem. De, mert jó fej vagyok adok egy esélyt. Dobd el a pisztolyodat, és akkor elhiszem, hogy nem lősz le, amint előjövök."
Remélem eldobja, akkor a terv, hogy előjövök, és a pisztolyomból megsorozom. Lehet nem sebzem meg komolyabban, de a becsapódásoktól hátralökődik (remélhetőleg). Amíg én ezzel vagyok elfoglalva, adig Andríj feladata megszerezni a szuper nehéz pisztolyt. Ezt néhány suttogó szóval neki is elmondom, miután a fenti szózatot intéztem a drága Kelemen archoz.
Az andrenalin mirigyet még nem akarom bevetni, és tuti, hogy nem akarok sem pisztolypárbajt vívni vele vadnyugati módra, sem jó kis pofozkodásra kiállni Very Happy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 22:10

Akkor leírnám kivonatokban, hogy kb. hogy zajlott le ez a dolog...

A kocsi elég gyorsan vágódik ki a kanyarból és ti (te biztos) éppen, hogy reagáltok. A kocsi ajtója mögé tudsz húzódni. A tesód éppen kilép a kocsiból és az oldalának támaszkodik fedezékbe. A kocsiból le is adnak egy jókora sorozatot. Szerencsétekre nem sok sikerrel. Ezután kilépsz az elhaladó jármű után és párat bele is eresztesz a kerekébe (jó dobások 7, 10+5). Ki is lőtted mind a KÉT kerekét. A kocsi bukfencezve felborul közben két fegyveres ki is esik a járműből. Az egyik fószer, ahogy kiesik telibe kapja szembejövő motoros kerekét a fejébel... az eredményt magyaráznom sem kell (egy véres cafrang...). A másik (kiesik a kezéből a fegyver és az egyik parkoló autónak esik és közben a gerince igen furcsa anatómiai alkotást, mondhatni csodát hajt végre. (a gerine 90fok-ban meghajlik majd felordít és nyekken egyet az aszfalton). A kocsi mint említettem, tovább bukfencezik és füstölögve egy másiknak repül frontálisan.

A füstölgő romok alól végül egy több mint két méter magas fickó magasodik elő. Kelemen... Fél karja kibernetikus és kezében egy szupernehéz pisztoly. Egy lépéssel átlépi a romokat és azt mondja:

"lépj elő Tesó, intézzük ezt el. Mint egy western filmben. Ha most előjössz, akkor igérem, pusztakézzel küzdünk meg "tisztességesen" ahogy az illem írja."

Mit teszel. A kocsi ajtajából rá tudsz lőni bár eséllyel hibázod el. A tesód is ott van. Esetleg kitaláltok valami tervet? Azt gyanítod, hogy nem vállalkozna a nyílt harcra, ha nem lenne valami fasza kis implantja ami jó eséllyel megvédi a kis kaliberektől...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 21:41

Ez kezd rossz szokássá válni. Lehet a hely teszi. Új törzshely kell...
Egyébként próbálok kijutnia kocsiból, hogy elbújjak mögötte, és vissza tudjak lőni, ha megállnak lövöldözni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 21:34

Rendben, akkor az is történik amire számítasz. A kocsiban látsz jópár embert, akik (úgy tűnik legalábbis), hogy csőre töltött géppisztolyokkal várják a rajtaütést. Annyit tudsz, hogy lehajolsz és kissé kinyitod az ajtót amikor helyzet van. A kocsiajtó talán felfogja a lövések javát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 21:29

Felhívom Andríj figyelmét is a dologra, és feszülten figyelem a gyanús járművet, készen rá, hogy kivessem magam a kocsiból, ha megint ránk akarnak lőni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 21:14

Rendben van. A Maglev vasúton írod meg az üzenetet. Amire pár perc késéssel már válaszolnak is. Ugye a felvétel függ a felvételi vizsgáktól is. Ezeket pár hét múlvára szervezi a HR-es fickó. Nektek még egyébként időben sikerül kikeverednetek az Óvárosból kb. 11.20-kor lépitek át a SZIV belső rendszerét. A rendőrségi szerződésből már csak pár hónap van hátra. Most már tényleg lazára veszítek a dolgot amikor is dobás... 9-es 10-en ami nem is rossz. Valami gyanús járműt ismersz meg amint a kebabosotok felé tart (szokásos pihenőtökön). Ti éppen benn ültök a kocsiban. Mit teszel. Még van 1-2 köröd cselekedni, mire ideér. 3-6 másodperc.

Leírom a környezetet:

A kebabos egy kis egysávos (két párhuzamos sávos) utcában van ahol mindenfelé 50+ éves kocsik parkolnak meg ti ugye a "tilosban" (mivel zsernyákok vagytok ez nem gond). Járókelők elég sokan vannak közvetlen 10 méter sugaró körben legalább 7-en plusz ti. Tesód, Andríj vezet, te vagy az utca felő ő a járda felől.

Mit teszeL?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 20:55

Ja, kisegítem, 4000 credit ok. Nem kell minket kihajítani, megyünk magunktól is Smile. Utána írunk, hogy elfogadjuk a céges munkát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
spamagitor

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 20:47

Rendben. Akkor a lényeg, hogy elég jóra sikerül a délutánotok és az estétek. A délután megnéztek mindenféle "régi-új" nevezetességet. (az újak között említendő egy kormányépület, amely a budai vár alapjára épült és egy, mint pártszékház és kormánypalotaként szolgál. A parlament szép, de mint mindenki tudja (a propagandát leszámítva Smile ) formális funkciója van csak. Az igazi hatalmat a párt képviseli. No meg a Multik. Újabb nevükön a Corp-ok vagy corporation-ök. Ezt gyorsan megunjátok és valami "szórakoztatóbb" elfoglaltság után néztek. Fel is keresitek a belváros egyik leghíresebb kély-hoteljébe veszek ki egy szobát egy éjszakára. Nem fukarkodtok. Összesen elvertek az este 6500 fontot. Azaz 3250 fejenként. Ebből azt mondja az öcséd, hogy neki csak 2500 áll szabadon. Kisegíted a maradék 750-el? ha igen akkor neked 4000 credit lesz az este. Viszont ilyen buliban rég volt már részetek. Ez a belváros egy valami...

Másnap kb fél 11kor keltek. Hót másnaposan, amikor a hotel főszámítógépe (egy kellemes női arc és egyetemben vele egy lágy hang) felszólít titeket a távozásra, vagy ha tovább szeretnétek maradni akkor az fejenként 2000 cr. lesz a következő estére. Ellenkező esetben fél 12-kor "eltávolítanak titeket az épületből...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   Kedd 11 Szept. 2018 - 19:19

Egy-két nevezetesség délután, este pedig valami minőségi. A neurostimuláns jól hangzik, akár magasabb áron is:2-3000 is lehet a szolgáltatás Smile. Azután persze party. A megbízás elfogadását másnap reggelre tenném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 07 - Válaszút   

Vissza az elejére Go down
 
07 - Válaszút
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Elenhaar rpg :: Online Szerepjáték :: Pandorum - Technoire-
Ugrás: