Elenhaar asztali szerepjátékkal kapcsolatos fórum
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 09 - Titok és Hallgatás

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
spamagitor
Moderator
Moderator
avatar

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   Kedd 11 Szept. 2018 - 20:55

Akkor ezen elgondolkodik a doktor. Nemsokkal később felcsillan a szeme és azt mondja:
"Azt mondtad, hogy a gyógyszerrészleg szinte teljes egészében csak csődöt termel. Én azt mondom, hogy állítsunk rá, csak egyetlen labort arra, hogy vegytiszta tetrakrómhidrotén-t gyártson. Ez egy modern szintetikus drog. Ha megfelelő tisztaságban állítjuk elő, akkor nem halálos viszont extrém kábulatot és halucinációt kreál hypereufóriával vegyítve. Ezt már "csak" terjeszteni kell az utcán és pár hónapon belül többet kaszálhatunk mint a teljes gyógyszerkassza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   Kedd 11 Szept. 2018 - 20:43

Igen, elmondom, hogy mire hívta fel a figyelmemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
avatar

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   Kedd 11 Szept. 2018 - 20:37

Azt mondja:
Dr. Schwarz: "A pénz csak egy dolog. Egy vállalkozást bármikor meg tudunk menteni a csőd széléről. Olyan eszközeink vannak amik másoknak a pénzvilágban aligha. Mi a probléma a "fenti" dolgokkal?" Leírod részletesen, amiket neked mondott a könyvelő meg amit tudsz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   Kedd 11 Szept. 2018 - 19:32

Ennek hatására haragból átvált elgondolkodóba.

"Hm. Úgy véled háború közeleg? Mindenesetre elég fontos ügyben kerestelek ma este. Mindaemellett, hogy ez itt - körbeintek a kezemmel - elég drága dolog volt, úgy tűnik, hogy az üzleti profitunk kezd beszűkülni. Megrendeléseket veszítettünk, és ha a tendencia folytatódik, akkor veszélybe kerül az egész vállalkozás."

Igyekszem nagyon figyelmesen szemlélni Dr. Schwartz reakcióját. Azt gyanítom, hogy a "műalkotásának" elkészítése közben esetleg szem elől veszítette a célt, amiért mindezt megalkottuk. Konkrétan, hogy hatalmi bázist és hatalmat szerezzünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
avatar

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   Kedd 11 Szept. 2018 - 14:15

OUT: kérlek ide is írd már le, hogy közben mire gondol a karaktered (edit-tel, be tudod írni az előző hozzászólásodba). Későbbiekben is írd le légyszi, hogy mikor, hogy érez, meg, hogy milyen érzelmi állapotban van, ilyesmi. Segít és hangulati elem is

Dr. Schwarz kicsit meglepődik (láthatóan) a kérdésedre aztán válaszol:
"Mint mondtam ez önmagában, tudományos szemszögből is hihetetlen, de ha csak az anyagiakra gondolunk is számos lehetőséget nyújt számunkra a későbbiekben is. No meg aztán Te is tudod, hogy ez a Status Quo, ami itt ebben a városban van, nem sokáig fog így maradni. A változás szele elsöpör mindent. Az én mesterem még a szabat hithű katonája volt, amíg őt is el nem érte a vég... Szóval ez csoda -azt gondolom, hogy nyugodtan nevezhetjük így- és gyönyörű lény, amit létrehoztam csak a kezdet. De persze Nélküled barátom nem ment volna. A több évtizedes PSU kutatások eredményei nélkül nem sikerült volna. No meg a vérmágia... Lényeg, hogy egy "háborúban" ez a technológia nagyon sokat jelenthet és akkor még az anyagi lehetőségekről sem beszéltem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
mordel
Moderator
Moderator


Hozzászólások száma : 226
Join date : 2010. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   Hétf. 10 Szept. 2018 - 6:49

Hallgatom egy kicsit, azután megkérdezem, hogy mire jó ez az egész? Milyen konkrét célja van ezzel a cyborggal? Igyekszem nyugodtnak maradni.

"Egyelőre haragszik, de ezt igyekszik nem mutatni. Sok függ attól, hogy mivel indokolja majd a jó doktor a sok millió eurós befektetést.
Ha kiderül, hogy ebből profitálni tudunk, és a befektetés megtérül, akkor oké. Ha viszont ez csak az úri passziója, akkor annak kicsit drága, és a közös befektetésnél ez azért számít.
Egyébként jobban átgondolva elég lenyűgöző eredmény, amit művel. Szóval pontosítanék, haragszik a kifolyó pénz mennyisége miatt, de ugyanakkor le is van nyűgözve.
A karinak Számítógép 2-je van, szóval az már pont elég sztem ahhoz, hogy tudja, hogy itt valami lenyűgöző történik, bár fingja se legyen róla, hogy ez mit jelent, vagy hogyan lehetett ezt elérni"


A hozzászólást mordel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 11 Szept. 2018 - 19:22-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
spamagitor
Moderator
Moderator
avatar

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2010. Mar. 25.

TémanyitásTárgy: 09 - Titok és Hallgatás   Hétf. 10 Szept. 2018 - 4:32

Akkor össze is foglalnám úgy röviden, hogy mi történt a legutóbbiakban:

Ugye volt a kalandunk amikor kiderült pár dolog Dr. Erik Schwarz-ról és a II. világháborúban betöltött szerepéről. A történészt, aki valamely módon a nyomára akadt Ernő különleges osztaga a doktor utasítására kivégezték és a bizonyítékokat összeszedték és leszállították Schwarz doktornak. Előtte azonban (mivelhogy lojális ghoulok) beszámoltak Ernőnek a dolog természetéről az összes kis részletről. Ernő azonban nem szándékozott beleavatkozni.

Ezek után pár hónappal előállt a könyvelő, hogy gondok vannak a pénzügyekkel, mivel bizonyos megrendelések elapadtak. Egyes esetekben ugye a kormány automatikusan megvonta a kutatási megbízásokat az országot fenyegető különleges krízis miatt (mutáns zombi apokalipszis, amely Budapesten kívül mindent letarolt elég komolynak tűnik), azonban számos bevételi forrás pl. az egészségügyi részleg bevételei és a gyógyszerkutatási/fejlesztési megrendelések (mivel nagyjuk a privát szférából érkezett) hirtelen elapadni látszik. Úgy sejti Ernő, hogy a Cég (a corporate magyar mafia) állhat a dolgok mögött. De őket ki irányítja?

Eközben Petrovics Mátyás (akiről ugye kiderült, hogy speciális kiküldetésben volt, a belső ügyosztálynak dolgozott és Krimeában tartották fogva és kisérleteztek rajta szláv nacionalisták). Szóval Mátyás (Ernő miután hazaértek szoros megfigyelés alatt tartja, már amennyire lehet) sokat jár el a városba. Különböző szórakozóhelyekre, nightklubokba. Erős drogokat használ, de Ernő nem avatkozik egyenlőre bele.

A könyvelő még felfigyelt egy különlegességre a könyvelésben, mégpedig, amikor építették az új Newtech Medical központot több milliárdos költekezésnek nem volt nyomon követhető, kézzel fogható bizonyítéka. Ezekről végül kiderül, hogy Dr. Schwarz írta alá és amikor Ernő próbálta az orvost elérni, akkor az sokáig kerülte a telefonhívásokat és a találkozást. Végül az Agy bemérte a doki telefonját és kiderült, hogy mind végig a Newtech Medical épületében volt, de ott nem találták. Végül rájöttek, hogy kell lennie egy pár plusz szintnek, mivel a lift aknára mutatnak a telefon koordinátái.

Szóval itt tartunk. Az Agy végül sikeresen feltöri a lift biztonsági kódjait, amivel eléri, hogy lefelé el tudják a lifttel érni a plusz szinteket.

Tehát úgy döntesz, hogy meglátogatod ezeket a plusz szinteket. Remélve, hogy az orvost is ott találod.

Amikor belépsz a liftbe, furcsa kíváncsiság tölt el. Egy leheletnyi aggodalom is vegyül a légkörbe. Gondolkodsz, hogy mégis mi lehet az egész mögött...

Leereszkedsz a titkos alagsori szintre. Úgy ítéled azonban, hogy kb. 30-40 méter mélyen is lehettek, abból amennyit a lift megtett. Az ajtó kinyílik és egy ilyen folyosón találod magadKissé megdöbbensz, aztán óvatosabban haladsz előre. A folyosó végül egy újabb lifthez érkezik, de előtte van két nagyobb ajtó egymással szemben. Nincs feléjük írva semmi. A vérnyomok a jobboldaliba vezetnek, ahol hallasz is beszédet (németül beszél valaki). Ez egy ilyen műkőknél használatos lengőajtó egyébként. Ha bedugod a képedet akkor látod, hogy középen van egy nagyobb műtőasztal és rajta egy megtermett test. Így első ránézésre akár 2 méternél is magasabb lehet az illető. Nincs sok időd szemlélődni, amikor meglátod, hogy háttal áll neked valaki és közben beszél. Felismered és rájössz, hogy ez Dr. Schwarz hangja. Oldalra is fordul, amikor megpillantod:De látod, hogy nincs egyedül. A műtőasztal fölött, leereszkedve meglátod ezt a valamit (legalábbis ehhez hasonló, mivel nem teljesen szintetikus, félig meddig élő szövet van rajta. Pl. látszik így kívülről, hogy szíve, vagy valami olyasmi, ami ver és látszanak az acél bordái mögött), tulajdonképpen egy "félkész" cyborg? Egyébként a hangja olyan mint a Starcraftban (gondolom rájöttél, hogy kép is onnan van). Gépies, de női beütésű. Németül beszélnek. Amikor téged is megpillant a doki. Először látszólag meglepődik és körbenéz, majd megszólít téged azzal a már megszokott szofisztikált, de erős német akcentusával (angolul).Dr. Schwarz - "Á, Ernő... Kérlek bocsáss meg nekem, de nem számítottam látogatásra... Adj egy percet, ezt most nem hagyhatom félbe." Azzal németül kezd el beszélni az előtte álló cyborghoz. A kezében lévő lenyúzott fejből kábelek lógnak ki. Babrál vele valamit. Pontosan nem látod, aztán visszahelyezi az asztalra. Amikor a test nyakához helyezi a fejet akkor az, a doktor érintésére szövetileg is összekapcsolódik a test többi részével. Pár másodperc múlva meg is fordul a doki, majd megszólal.

"Hadd mossam meg a kezem és körbe vezetlek... Hát rajta kaptál kedves barátom. Ami itt zajlik azt meglepetésnek szántam. Még nem vagyok teljesen kész..." közben mossa a vért a kezéről, majd folytatja: "Oh, de modortalan vagyok. Hisz be se mutattalak. Ez itt Pandora, az én kis segítőm. Tudod Ő nagyrészt mesterséges intelligencia, de mivel a processzortechnológia nem elég fejlett, úgy döntöttem, hogy megspékelem egy kis emberi... hát... hozzávalóval. Szóval az agya nagy része emberi, de számos helyenként a legmodernebb adaptív bioszámítógéppel helyettesítettem és   az eredmény... hmm.. mondanom sem kell. Egyszerűen csodálatos... A mesterséges intelligencia és az evolúció által milliókon át tökéletesített emberi agy, olyan rejtett képességeket és fejlődési potenciált vetít elő, amiről még álmodni se mertem volna..."

Látszik rajta, hogy milyen elhivatott és mint egy művész beszél élete műalkotásáról.

Te mit szólsz az egészhez?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 09 - Titok és Hallgatás   

Vissza az elejére Go down
 
09 - Titok és Hallgatás
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Elenhaar rpg :: Online Szerepjáték :: Pandorum - Vampire-
Ugrás: